Badrumsrenovering Malmö och Lund

Badrumsrenovering Malmö Lund och Skåne

Badrumsrenovering Malmö Lund och Skåne

Funderar du på att renovera eller bygga ett nytt badrum? Då har du kommit rätt. Vi har lång och gedigen erfarenhet utav badrumsrenovering Malmö, ett stort nätverk av nöjda kunder samt den nödvändiga expertis och fortlöpande utbildning som krävs för att arbeta i våtutrymmen.

Vi har byggt och renoverat badrum sedan början av 90-talet. Vi hjälper dig att förverkliga dina badrumsdrömmar och att förvandla ditt vanliga våtutrymme till en plats för trivsamma morgnar och lyxiga spakvällar. Vi utför alltid våra arbeten med högsta möjliga noggrannhet och professionalitet.

Naturligtvis utlovar vi och levererar resultat av samma höga kvalitet varje gång – oavsett om ditt uppdrag är stort eller litet.

Behörighet och kompetens
Vårt mål är att göra vardagens mest rofyllda rum ännu mer praktiskt och avslappnande.
Renovering av badrum är känsligt och oroligt för många men vi följer alla säkerhetsföreskrifter och har full försäkring för hela bygget, allt för att du som kund ska känna dig trygg och säker. Vi håller oss ständigt uppdaterade om nya regler och rekommendationer och har självklart har alla behöriga kompetenser, från vvs-montörer och elektriker till plattsättare. Våra utbildade plattsättare har självklart våtrumsbehörighet utfärdad av Byggkeramikrådet. Därför kan du som kund alltid känna dig säker på att arbetet är korrekt utfört. Tillsammans ser vi till att alla delar i projektet flyter på så att du kan inviga ditt nya badrum så snabbt som möjligt.

Vi utför uppdrag i Malmö och Lund samt övriga delar av Skåne.

 

Exempel på badrumsrenovering

Exempel på badrumsrenovering i Malmö

 

Badrumsrenovering Malmö och Lund
Hos oss går fokus på kvalitet och tidseffektivitet hand i hand. En vanlig badrumsrenovering tar mellan två till tre veckor. En större badrum eller en mer avancerad och omfattande renovering kan ta upp mot fyra till fem veckor. Under renoveringstiden finns någon av våra hantverkare alltid på plats hos dig, alla vardagar och 8 timmar om dagen.

Vi är ett mångsidigt företag med badrumsrenoveringar som specialitet. Vi använder oss av beprövade arbetsmetoder och rutiner för att se till att ditt badrum blir så bra som möjligt, med garanterat säkra installationer.

Om du lämnar din badrumsrenovering i våra händer kan du känna dig trygg och säker.
Och glöm inte, en renovering av badrum höjer bostadens värde!

Självklart är det grattis att få ditt badrum besiktigat av oss. Så behöver du en badrumsrenovering Malmö så hör bara av dig till oss så kommer vi ut och tittar på just dina förutsättningar och krav. Därefter skickar vi dig en kostnadsfri offert som du lugn och ro kan gå igenom.

Våra hantverkare är certifierade och har omfattande erfarenhet av badrumsrenovering. Vi har även experter på el och säkra elinstallationer i badrum. Hos oss är du alltid garanterad hög kvalitet och kan känna dig trygg med att lämna över totalansvaret till oss. Vi arbetar helt enligt branschregler och efter kundens önskemål. Efter arbeten lämnar vi kvalitetsdokument för tätskikt och intyg om Säker Vatteninstallation.

Vi använder alltid behöriga rörmokare och elektriker till våra badrumsrenoveringar.

Vi utför badrumsrenoveringar åt framförallt privatpersoner men även fastighetsägare och bostadsrättsföreningar i Malmö, Lund och övriga Skåne. För att kunna uppfylla dina önskemål på bästa sätt vill vi gärna skräddarsy våra tjänster och prata ihop oss ordentligt innan vi påbörjar arbetet.

Vi har självklart certifikat för våtrumsbehörighet och är medlem i PER. (PlattsättningsEntreprenörers Riksförening)
Vi arbetar enligt BBV. (Byggkeramikrådet Branschregler för Våtrum)